~Elements Forever~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Elements Forever~

Anime RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O zi `plina` pentu doctor...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

Data de înscriere : 10/09/2010

O zi `plina` pentu doctor... Empty
MesajSubiect: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 2:50 am

De dimineaţă de când ajuns nu avuse vreun elev,asa ca se aşeză pe scaun si începu sa fredoneze un cântec.Vine azi cineva sau???
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:00 am

Intru pe usa, cu o mana plina de sange. Arunc o privire baiatului de acolo, si oftez.
- E vreo asistenta pe aici...?
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:03 am

-Nu prea sunt..dar sunt eu.spuse si se ridica,apoi se duce a fata.Ce ai păţit?intreaba si o ia in brate,apoi o duce pe pat.
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:09 am

- Uhmm... nu e de ajuns sa-mi tratati mana..?? mai e nevoie sa spun si ce am patit?
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:11 am

-Bine,bine..doar eram curios..spuse si lua spirtul si un bandaj din dulap.Sa zici dacă ustura,ok?adăuga si ii curta rana,du aceea ii puse un bandaj in jurul acesteia.Better?
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:16 am

- Da... va multumesc mult... spun incercand sa schitez un zambet.
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:34 pm

-Zi-mi măcar cu ce naiba te-ai lovit..spuse aşezându-se pe pat.
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 pm

- Am avut un antrenament foarte dur... si m-am ales cu lovitura asta. ofez scurt.
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:43 pm

-Antrenament....mi-as dori sa te pot ajuta...spuse zâmbind calm.Apropo,u sunt Endymion.
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:47 pm

- Mitsu, incantata. am spus vrand sa dau mana cu el, dar dupa ce o miscasem un pic, mi-am dat seama ca inca doare.
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:51 pm

-N-o mişca,încă doare.ii spuse ridicându-se din pat.Mitsu,te antrenezi singura?
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:52 pm

- De obicei da.. de ce? il intreb.
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 6:00 pm

-Doar curios..spuse privind-o.Si dacă te antrenezi singura,de ce antrenamentul asa de dur?
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 6:01 pm

- Pai cum sa devin mai buna, daca fac doar cateva miscari, si gata?
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 6:05 pm

-Ştiu eu?poate antrenându-te cu altcineva..spuse si scoate din buzunar o bricheta,apoi începe sa se joace cu flacăra ei.Asa devii bun.
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 6:07 pm

- Pai cu cine as putea? intreb.
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 6:09 pm

-Ce zici,de doua ori pe săptămână..cu mine?răspunse căscând.
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 6:11 pm

- Sunt de acord. dau incet din umeri. De cand incepem?
Sus In jos
Endymion Hellsing

Endymion Hellsing

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 6:13 pm

-Săptămâna viitoare,miercuri si vineri..e bine?
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 6:15 pm

- Perfect.. spun ridicandu-ma de pe pat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi `plina` pentu doctor...   O zi `plina` pentu doctor... Icon_minitime

Sus In jos

O zi `plina` pentu doctor...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» I need a doctor..(strane no?i am doctor!)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
~Elements Forever~ :: Academie :: Infirmerie-
Mergi direct la: