~Elements Forever~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Elements Forever~

Anime RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Dark...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Izumi

Izumi

Data de înscriere : 10/09/2010
Varsta : 30

Dark...                Empty
MesajSubiect: Dark...    Dark...                Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 2:17 pm

Plictisita si curioasa intru in cimitir...chiar daca era ora 1 noaptea,si incep sa ma plimb printre morminte.Dupa cateva momente se aude de parca a calcat cineva sau ceva pe un bat chiar in spatele meu.Ma intorc repede...dar nu vad pe nimeni
-Ha?E cineva acolo?intreb putin speriata...insa nimeni nu raspunde.Ma intorc nepasatoare si continui sa ma plimb
Sus In jos
Aimi

Aimi

Data de înscriere : 28/09/2010
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Dark...    Dark...                Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 1:27 am

Stateam turceste pe pamantul rece in mijlocul cimitirului, "meditand" cu ochii inchisi. Adancita pritnre ganduri, nu mai obsrvam nimic din jurul meu.
Sus In jos
Izumi

Izumi

MesajSubiect: Re: Dark...    Dark...                Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 2:46 pm

Continui sa ma plimb atingand din cand in cand cu varful degetelor cate o piatra funerara
Sus In jos
Aimi

Aimi

MesajSubiect: Re: Dark...    Dark...                Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:48 pm

La un moment dat am deschis putin ochii si-am asezat o mica crizantema pe unul dintre morminte, oftand prelung.
Sus In jos
Izumi

Izumi

MesajSubiect: Re: Dark...    Dark...                Icon_minitimeDum Oct 17, 2010 12:01 am

O zaresc pe fata insa nu ma apropii prea mult
Sus In jos
Aimi

Aimi

MesajSubiect: Re: Dark...    Dark...                Icon_minitimeDum Oct 17, 2010 1:13 am

Ma ridic incep in picioare si-mi scutur rochita. Dau sa ma intorc si o vad pe Izumi. Ma aproprii incet, pe varfuri.
-Ce faci aici?
Sus In jos
Izumi

Izumi

MesajSubiect: Re: Dark...    Dark...                Icon_minitimeDum Oct 17, 2010 2:29 am

-Umm..pai eu ...doar..ma plimbam..cred.Dar tu?
Sus In jos
Aimi

Aimi

MesajSubiect: Re: Dark...    Dark...                Icon_minitimeDum Oct 17, 2010 2:31 am

-Cam tot ceva de genul..Nu m-ai am somn.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dark...    Dark...                Icon_minitime

Sus In jos

Dark...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Someone in the dark.
» Dark side...