~Elements Forever~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Elements Forever~

Anime RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Just a pleasure..

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Aimi

Aimi

Data de înscriere : 28/09/2010
Varsta : 28

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeLun Oct 04, 2010 10:29 pm

Nu ma mai relaxasem de mult, asa ca mi-a venit prin cap sa ma duc la baile termale... Imbracata intr-un prosop galben, pufos, ma asez usor pe margine, bagandu-mi incet picioarele in apa fierbinte.
Sus In jos
Izumi

Izumi

Data de înscriere : 10/09/2010
Varsta : 30

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeLun Oct 04, 2010 11:26 pm

Stateam in apa...relaxata...linistita.Ma relaxam in apa fierbinte,cu ochii inchisi fara sa privesc sau sa ascult ce se intampla in jurul meu
Sus In jos
Aimi

Aimi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMar Oct 05, 2010 2:36 am

Privesc mai bine in jur, observand'o in cele din urma pe tanara. Vedeam ca nu este atenta asa ca am hotarat sa nu o deranjez. M-am intins incet pe spate, pastrandu-mi in continuare gleznele in apa fierbinte.
Sus In jos
Izumi

Izumi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMar Oct 05, 2010 3:01 am

Deschid ochii desi ma simteam bine si o vad pe fata
-Buna! spun destul de incet si ii fac semn cu mana
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMar Oct 05, 2010 6:00 am

Mergeam incet si tacut spre apa cu prosopul pe mine si parul facut intr-un coc.Simteam deja caldura si umezeala in aer,iar aburii nu ma ajutau sa vad in jurul meu asa ca relaxata si cam oarba de la abur cum eram alunec pe o piatra umeda si cad in apa facand ditamai ploscul si scufundandu-ma ca un bolovan pana la fund cam bosumflata.
Sus In jos
Aimi

Aimi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:57 am

-Hey...
Imi ridic capul si o vad pe Izumi. Nu apuc sa zic bine ceva ca si aud un pleoscait in apa.
-Cine'i acolo?!?
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:59 am

Ies cu capul la suprafata si incep sa scuip apa din gura ca o fantana arteziana.
-Eu,eu,cea impiedicata.zic iesind din apa si desfacandu-mi cocul care se cam stricase.
Sus In jos
Izumi

Izumi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 3:26 pm

Ma apropii de Sora
-Esti bine?ai facut un mare ..pleosc
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 3:34 pm

-Sunt de apa,cred ca apa e ultimul lucru care ma poate rani nu?Stai in forma umana sunt la fel ca un om adevarat.zic storcandu-mi prosopul.Of mai,s-a udat si prosopul.
Sus In jos
Izumi

Izumi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 8:26 pm

-Mai sunt la langa bar prosoape daca mai ai nevoie.spun si ii arat suportul special de langa bar
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 9:20 pm

Dau din cap in semn ca am inteles si arunc prosopul cat colo intr-un cos cu prosoape folosite si iau altul nou.
-Dar de ce lam mai luat daca intru in apa ?oftez si il las de unde lam luat si ma arunc in apa.
Sus In jos
Izumi

Izumi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 10:16 pm

-Eh...eu am mentionat "daca ai nevoie"
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 2:15 am

-Ce buna e apaaaaaaaaaa.zic relaxata cu apa pana la gat.Voi nu intrati?
Sus In jos
Aimi

Aimi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 1:46 am

-Mrrrr....cam fierbinte!
Imi dau eu cu parere croindu-mi privirile asupra apei.
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 4:40 am

Fara sa vreau ma transform in sirena si incep sa inot prin bazin prejmuit de pietre mari si umede.Uitasem ca numai Aimi nu stia ca sunt si sirena.
Sus In jos
Aimi

Aimi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 11:07 pm

-Meow! C-c-ce mai e-e si ch-cheistia aia?!?
Speriata, imi ciulesc urechile si sar cat ai zice "peste" de gatul lui Izumi.
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 11:24 pm

Ma scufund intr-o zona mai adanca unde era intuneric dar asa bine si cald.
Sus In jos
Aimi

Aimi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 2:00 am

-Mmm..Peste?!
De-odata fac ochii mari trecandu-mi limba peste buze ca si cand as fi fost gata sa iau masa.
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 2:45 am

Ca sa nu le sperii totusi ca stau prea mult la fund ies la suprafata....dar era faza ca aveam parul ondulat si de alta culoare de par dar uitasem.
-Hei salutari.Scuze daca v-am speriat ca am stat prea mult la fund fara aer.
Sus In jos
Aimi

Aimi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 2:53 am

-Nici o problema, domnisoara...Nici o problema..! zic eu repede zambind si razand malefic apoi m-am repezit la ea, sau mai bine zis la coada ei.
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 3:01 am

-Kyaaaaaaaaaa!!!!Am uitat ca m-am transformat!!!Nu ma manca!Macar lasa-mi o ultima dorinta!zic fugind repede si lasand-o sa cada in apa fara sa vreau.
Sus In jos
Aimi

Aimi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 1:08 pm

Imi scot repede capul la suprafata, privind derutata in jur.
-O haideee! Pestisor, pestisor, pestisooooor! Vin' la mama! Muhahahah!
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 4:21 pm

-Sunt doar eu!Nu sunt peste in intregime!zic din celalalt capat al bazinului unde era si mai mult abur."Sper sa nu ma manance cu adevarat acum....oare ma vede daca eu nu o vad?Am mai vazut genul ca celalalt ma vede chiar daca eu nu-l vad." imi zic in minte.
Sus In jos
Aimi

Aimi

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 4:38 pm

Am chicotit incet in sinea mea, apoi am aparut brusc la spatele fetei, cu o mana i-am acoperit gura iar cu cealalta am apucat'o de dupa talia. Nu-mi mai puteam astampara rasul, asa ca am izbugnit tare in ras.
Chiar crede ca am s-o mananc?
Sus In jos
Sora

Sora

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 5:05 pm

Ma speri un pic dar apoi inteleg ca era doar o gluma."De ce oare m-a nascut mama asa de naiva?" ma intreb in sinea mea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Just a pleasure.. Empty
MesajSubiect: Re: Just a pleasure..   Just a pleasure.. Icon_minitime

Sus In jos

Just a pleasure..
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
~Elements Forever~ :: Inafara orasului :: Bai termale-
Mergi direct la: