~Elements Forever~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Elements Forever~

Anime RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O gustarica in miez de noapte...

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Sora

Sora

Data de înscriere : 10/09/2010

O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeLun Oct 11, 2010 11:29 pm

-Sunt la fel.Stai sunt chiar asa mica?o intreb luand ditamai muscatura din inghetata.Yum bun......KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CREIER INGHETAT!!!!De ce nu ma invat niciodata minte TT-TT ? intreb parca pentru mine.
Sus In jos
Aimi

Aimi

Data de înscriere : 28/09/2010
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 1:55 am

-Pentru ca esti mica si nu te potolesti niciodata! ii scot limba, gustand apoi din inghetata.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 2:05 am

-Da stiu ca niciodata nu ma potolesc.zic cu o voce plangacioasa si cu o mana tinandu-mi capul.
Sus In jos
Aimi

Aimi

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 2:16 am

-Pai si-atunci de ce nu te potolesti pana la urma?? incep sa rad tare, amuzata de reactiile fetei.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 2:42 am

-Fiindca mereu atunci cand vad inghetata uit ca o sa imi inghete creierul daca musc prea mult.Asa fac mereu.zic cu aceeasi voce plangacioasa.
Sus In jos
Aimi

Aimi

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 1:34 am

-Sunt curioasa cum osa te porti si dupa 10 ani de zile.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 4:01 am

-Ori o sa mor ori ....voi fi si mai tampita.zic chicotind.
Sus In jos
Aimi

Aimi

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:42 pm

-Moarte? Nu prea imi vine sa cred. Si tampita? Nu cred ca esti deloc tampita. Chiar deloc! ^^
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitimeMar Oct 19, 2010 4:15 am

-Pai de moarte se poate ca poate ma voi imbolnavii de cine stie ce boala.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O gustarica in miez de noapte...   O gustarica in miez de noapte... - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

O gustarica in miez de noapte...
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» In miez de noapte ...
» O baie in miez de noapte ...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
~Elements Forever~ :: Camin :: Bucatarie-
Mergi direct la: