~Elements Forever~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Elements Forever~

Anime RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Mitsu

Mitsu

Data de înscriere : 10/09/2010

Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Empty
MesajSubiect: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:32 pm

Stateam pe scaunul din fata biroului directorului... asteptand sa vina.
- Mai vine mortaciunea aia... ? zic cascand.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

Data de înscriere : 01/09/2010

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:34 pm

Intru in birou analizand locul cu atentie apoi o vad pe fata.
-Hei...si tu ai ajuns aici? spun in timp ce ma asej pe un scaun de langa ea.
Sus In jos
https://elements-forever.forumgratuit.ro
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:35 pm

- Pai... ar fi fost trist daca nu as fi bantuit si locul asta din scoala, nu?
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:37 pm

-Da foarte trist...la mine asta e a 5 oara cand ajung aici. spun plictisit apoi ma frec pe brat pentru ca aveam o vanataie.
-De ce esti aici?
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:39 pm

- Sa zicem doar ca tipul care trebuia sa vina aici..... NU MAI E, si au trebuit sa gaseasca pe altcineva.... adica eu, complet nevinovata, nu stiu daca intelegi... dar tu?
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:40 pm

Intru vesela in birou si salutandu-i pe cei 2 de parca nu se intampla nimic.
-Ce faceti aici?....Adica pentru ce ati ajuns aici defapt.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:43 pm

-L-am batut pe unu...pardon,omorat, acu o sa ascult inca o ora predicile maicami si comentariile lu tacamiu...si daca mai zice si fratele meu ceva innebunesc. spun tragandu-ma de par.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:45 pm

-Eu ...am vrut sa curat scoala si era sa o inund siiiii va prinde-ti voi.zic incepand sa fluier.
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:46 pm

- Tsk tsk tsk... da lasa parul in pace, ca si asa e vai de capul tau de cum arati... daca mai ramai si chel... si tu... Sora... bine facut XD
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:48 pm

-Ce vrei sa spui? ca sunt urat? spun cu o voce nervoasa amentitand-o pe Mitsu cu un deget.
Imi indrept pivirea spre usa pentru ca se auzeau pasi si glasuri.
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:50 pm

- Mai vedem noi..... acum.... liniste. spun pregatindu-ma de "sfarsitul lumii"
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:53 pm

-Mersi!zic uitandu-ma si eu la usa observand cum intra un grasan aproape chel,inaltut si cu o privire rautacioasa.Salutari directore!
Sus In jos
Mitsu

Mitsu

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:54 pm

Ma incrunt usor fara sa ma uit la el.
- Stiti deja ca eu sunt nevinovata.. nu? Deci n-am treaba... ii spun directorului.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 10:57 pm

Se intoarce cu o privire enervata la noi.
-Nimeni nu e nevinovat pana nu dovedeste!rage el.
-Eu nu am zis ca sunt dar vroiam sa fac ceva bun.zic zambind.
-Mai vedem noi care scapa usor.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 14, 2010 11:00 pm

-E stiu cas vinovat si stiu si ce am facut...da nu-mi pasa ce pedeapsa imi da-ti. spun lagandu-ma cu scaunul fara sal bag in seama pe grasan.
Sus In jos
Izumi

Izumi

Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitimeMar Sept 28, 2010 2:38 pm

Bat de doua ori in usa si intru in incapere vazandu-i pe cei 3
-Buna...ziua?se pare ca nu-i asa buna nici pentru voi nu?soptesc usor la urechea baiatului
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD   Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD Icon_minitime

Sus In jos

Olala... trebuia sa ajung si aici pana la urma xD
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
~Elements Forever~ :: Academie :: Biroul directorului-
Mergi direct la: