~Elements Forever~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Elements Forever~

Anime RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Detentie. . .

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kevin

Kevin

Data de înscriere : 09/09/2010
Varsta : 28

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 6:39 am

Am intrat in sala de detentie privind in jur. Am oftat observand ca sunt singurul din clasa. M-am asezat intr-o banca privind plictisit ceasul de pe peretele din fata mea.
Sus In jos
Sora

Sora

Data de înscriere : 10/09/2010

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Re: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 6:45 am

Intru in clasa cu zambetul meu de care nu ma desprteam usor de parca nimic nu se intamplase.Nu ma deranja detentia.Imi gaseam repede de lucru.
-Hei buna!il salut eu pe baiat.
Sus In jos
Kevin

Kevin

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Re: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 6:50 am

-Salut! spun intorcandu-mi privirea spre Sora zambindu-i.
Sus In jos
Sora

Sora

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Re: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 6:55 am

-Tu ce faci aici?il intreb punandu-ma in banca alaturata lui.
Sus In jos
Kevin

Kevin

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Re: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:29 am

-Ma plictisesc. spun cascand.
Sus In jos
Sora

Sora

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Re: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:32 am

-Eu stiam ca nu e voie sa aduci animale normale la scoala,dar nimeni nu a zis de animale magice nu?zic scotand din buzunar o biluta mica.E dragonasul meu de apa.E mare dar asta e forma de buzunar.
Sus In jos
Kevin

Kevin

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Re: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:41 am

-E dragut! spun uitandu-ma la dragonul in miniatura al fetei.
Sus In jos
Sora

Sora

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Re: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:46 am

-Daca se face de marime normala e cat scoala.Cred ca inteleg de ce s-a suparat profu' ca am vrut sa intru cu el in marime normala.zic incepand sa fluier uitandu-ma in alta directie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Detentie. . . Empty
MesajSubiect: Re: Detentie. . .   Detentie. . . Icon_minitime

Sus In jos

Detentie. . .
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
~Elements Forever~ :: Academie :: Detentie-
Mergi direct la: