~Elements Forever~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Elements Forever~

Anime RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O zi linistita...sau poate nu

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Fox
Admin
Fox

Data de înscriere : 01/09/2010

O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:18 am

-Ok ok da nu ma strange. ii spun dandu-ma din stransoarea ei apoi ma ridic in picioare si ma uit prin camera.
Sus In jos
https://elements-forever.forumgratuit.ro
Sora

Sora

Data de înscriere : 10/09/2010

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:22 am

-Demonul a disparut dar mai bine a grija sa nu te loveasca din nou cum a fost acum cateva minute.Apropo nu te strang acele 'bandaje' nu?il intreb ridicandu-ma si eu.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:25 am

Imi pun mana pe piept apoi mio duc la nivelul fetei, era patata cu sange deoarce "bandajele" se patasera.
-Nu...nu ma strang. spun in timp ce ma duc spre canapea.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:31 am

-Te simti bine?il intreb cascand ramanand inca pe loc.Ce ar trebui sa facem daca avem un demon in camera si nu avem elec....dar nu termin propozitia ca ma simt trasa intr-un colt al sufrageriei disparand in intuneric.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:38 am

-Vroiai sa zici electricitate?...Sora?....SORA? o strig apoi ma uit in spate si vad ca fata disparuse.
-Oh no...Sora!!??
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:40 am

Ma trezesc intr-o incapere neagra nestiind in ce parte sa ma uit ca tot negru se vedea.
-Alooooo!E careva pe aici?strig si nu primesc nici un raspuns.
Ma ridic si incep sa merg pe acolo dand din maini sperand sa gasesc un perete sau ceva.Ma izbesc de ceva si imi mut privirea in sus si vad doi ochi rosi adica ddemonul de mai devreme.
-Salut?zic si acesta incearca sa ma loveasca dar ma feresc si incep sa fug iar acesta dupa mine.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:50 am

-Soraaaaaaaa!!! o strigam din toti plamani dar apoi ma opresc pe loc si imi pun mainile pe piept pentru ca ma durea.
Eram pe hol deschizand fiecare usa sa vad daca e ceva.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:54 am

-Unde esti vulpoi nenorocit?!tip eu alergand chiar daca picioarele nu mai aveau mult si ma lasau din nou.Va rog,va rog eu frumos,numai acum sa nu lesinati!le spun picioarelor alergand in continuare dand peste un obiect si cazand jos.O dragut!zic ridicandu-ma si incepand sa fug din nou de data asta de DOI DEMONI!De ce nu ma lasa-ti doua secunde ca sa imi fac cum trebuie armele si sa va distrug?zic incercand sa imi fac steaua ninja.O pe bune?Acum nici puterile nu imi mai functioneaza?
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 6:59 am

Mergeam inca pe hol deschizand ultima usa fara sa gasesc nimic, oftez scurt si ma uit in spatele meu, in momentul ala din perete apar niste maini negre care ma trag si spre uimirea mea prin perete.
Ma trezesc intr-un loc intunecat nevazand la doi metri in fata mea.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 7:03 am

Alergam pe acolo blestemandu-mi plictiseala care m-a pus sa ma duc in sufragerie si fara sa imi dau seama ma impiedic si cad peste...nimeni altul decat Fox(doar nu un alt demon*laughs*).
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 7:06 am

Simt pe cineva care se lovise de mine apoi ma trezesc e jos, deschid ochii si o vad pe Sora.
-Sora! strig scurt imbratisand-o pe fata.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 7:08 am

Ii intorc imbratisarea dupa care imi amintesc de demonii care ma urmareau si imi intorc cum pot capul observand ca renuntasera.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 7:38 pm

-Ce faci...defapt cum ai ajuns aici? o intreb uitandu-ma in ochii ei apoi prin jur dar nu era decat negru.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 11:45 pm

-A pai nu stiu sa vedem....ceva m-a tras in intuneric,am dat pest demon,am fugit,am dat peste inca unul,am fugit aproape fiind omorata de ei,nu pot sa imi folosesc puterile si picioarele m-au lasat.am zis repede dar cat sa se inteleaga uitandu-ma cu dispret la picioarele mele.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 12:25 am

Oftez si ma ridic de jos inca uitandu-ma in toate partile, se auzeau niste sntete ciudat care semanadu cu rasul, din fata se vedeau niste forme care se apropiau de noi.
-Bine...daca navem alta optiune...zic putin speriat apoi ma aplec si o ia pe fata in brate incepand sa fug in directia opusa monstrilor.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 12:37 am

-Picioare nesuferite!Si stiam ca se va intampla asta o data si-o data.zic uitandu-ma in spate la monstrii.Siiiii cum iesim de aici?intreb uitandu-ma in jur.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 12:40 am

-Daca te las jos si le distrag atentia poti sa gasesti o iesire? o intre uitandu-ma si eu in spate la mosntri ce inca ne urmareau dar erau departe.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 12:44 am

-Cred ca pot dar va dura ceva avand in vedere ca pot doar sa ma tarasc in momentul asta.A gata am o idee .....am uitat ca nu imi pot folosi puterile.zic oftand evident iritata de situatie.Pacat ca pur si simplu nu dam peste un perete si apare o usa in fata noastra deodata.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 12:50 am

-Nu suntem in povesti. ii spun oprindu-ma bursc si lasand-o jos.
-Nu-mi pasa cat dureaza, doar gaseste o iesire. ii spun apoi ma intorc si aleg cam 500 de metri iar de acolo fac o tornada uriasa de foc care atrage atenita demonilor care ne urmareau si inca catvea mii de priviri din umbra.
"Le-am atras atentia!" spun cu un zambet satisfacut pe fata si opresc tornada incepand sa fug cu o armata de demoni in spatele meu.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 1:00 am

Incep sa ma tarasc blestemandu-mi picioarele in continuu.
-As vrea eu sa fiu in povesti cum ar fi in "Ali Baba si cei 40 de batrani"....stai nu asa era.Da ma rog acolo se deschidea usa la "Sesam deschide-te!".zic inca tarandu-ma simtind cum imi revine forta in picioare.Slava Domnului ca va-ti revenit.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 1:12 am

Simteam cum ma lasa puterile, nu prea mai puteam alerga asa repede si toate ranile de pe piept se deschisesera si imi faceau momentele acela de cosmar.
"Trebuie sai duc mai departe de Sora, daca ma prind pe mine macar sa scape ea" spun apoi imi dau o palma peste frunte...
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 1:22 am

-Am gasit un..intrerupator?zic dupa ce dadusem de un perete.Oare aprinde lumina?intreb si apas pe el.Nu merge.zic apasand de mai multe ori.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 1:25 am

Ma opresc brusc pentru ca nu mai avem putere sa alerg, ma intorc catre ei cu sabiile pregatite pentru ca alt ceva nu aveam ce face.
Sus In jos
Sora

Sora

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 1:28 am

Nu imi dadeam seama ca in spatele meu se tot deschidea o usa deoarece nu facea nici un zgomot.
-Ma rog sa vedem ce e mai incolo...uuuuuuu un butonas.zic fara sa ma intorc spre usa si apasand butonul care deschise o trapa in care cazusera demonii cu care trebuia Fox sa se lupte.Mda....nici asta nu face nimic.
Sus In jos
Fox
Admin
Fox

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitimeLun Sept 13, 2010 1:38 am

Ma uit uimit in fata mea unde trebuiau sa fie peste un milion de demoni, ma scarpin derutat in cap si incep sa merg inapoi spre Sora.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi linistita...sau poate nu   O zi linistita...sau poate nu - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

O zi linistita...sau poate nu
Sus 
Pagina 5 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
~Elements Forever~ :: Camin :: Sufragerie-
Mergi direct la: