| Fisa de inregistrare. | |
|
+10Miau Andy Maxwell Izabella Cristine Mitsu Endymion Hellsing Izumi Sora Kevin Fox 14 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Fox Admin
| Subiect: Fisa de inregistrare. Joi Sept 09, 2010 7:45 pm | |
| De parca nu stim toti... Nume&Prenume: Porecla: Varsta: Elementul: Animalul: Arme speciale: Personalitatea: Orientarea sexuala: Poza: Ne-am plictisit toti de astea da n-am cei face...apropo animalul e optional,daca nu sunteti lasa-ti spatiu. Nume&Prenume: Saitou Okihama Porecla: Fox Varsta: 17 Elementul: foc Animalul: vulpe Arme speciale: Sabiile katana de foc. Personalitatea: Eh aflati voi. Orientarea sexuala: bi Poza: ca om: ca vulpe:
Ultima editare efectuata de catre Fox in Vin Sept 10, 2010 2:42 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
Kevin
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Joi Sept 09, 2010 8:48 pm | |
| Nume&Prenume: Kevin Bennet Porecla: Kev Varsta: 18 Elementul: Pamant Animalul: - Arme speciale: Sabia Personalitatea: Aflati pe parcurs. . . Orientare sexuala: Bi. Poza: | |
|
| |
Sora
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 1:45 am | |
| Nume&Prenume: Sora Umi Porecla: - Varsta: 16 Elementul: Apa Animalul: pai sirena e animal? Arme speciale: Deobicei cutitul si o sabie de apa. Personalitatea: prietenoasa,amabila,nebunatica,lenesa deobicei,si inca cate ceva pe acolo,afla-ti voi pe parcurs Orientarea sexuala: Hetero Poza: Sirena : | |
|
| |
Izumi
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 2:18 am | |
| Nume&Prenume: Izumi Aka Porecla:Izzy Varsta: 16 Elementul: Aer Animalul: orice animal zburator Arme speciale: evantaie...si o sabie de aer(cam logic) Personalitatea: rebela,nebuna(in sensul bun al cuvantului) si mai departe aflati voi Orientarea sexuala: bi Poza: | |
|
| |
Endymion Hellsing
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 2:33 am | |
| Nume&Prenume: Endymion Hellsing Porecla: - Varsta: 24 Elementul: foc Animalul: - Arme speciale: katana Personalitatea:Este o persoana prietenoasa,care cateodata face foarte des algeri gresite. Nu s-a căsătorit,si nici nu ar vrea,pentru el căsătoria este doar un moft.Despre trecut vorbeşte persoanelor de incredere. Orientarea sexuala: bi Poza: | |
|
| |
Mitsu
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 2:40 am | |
| Nume&Prenume: Hisukara Mitsu Porecla: Mi Varsta: 18 Elementul: Foc Animalul: - Arme speciale: sabia ei formata din diferite flacari Personalitatea: indiferenta, plictisita, nehotarata, de obicei fricoasa.. Orientarea sexuala: Bi Poza: | |
|
| |
Cristine
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 3:52 am | |
| Nume&Prenume: Giuseppe Cristine Porecla: Criss / Cri Varsta: 18 ani Elementul: pamant Animalul: neko [jumatate pisica jumatate om] Arme speciale: tot ce tine de elemtul ei Personalitatea: dulce, capoasa, prietenoasa, mofturoasa, cu capul pe umeri, rece si ironica [uneori] Orientarea sexuala: hetero Poza: >>>Sub forma de neko 1<<<>>>Sub forma de neko 2<<< [depinde de starea de spirit] | |
|
| |
Izabella
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 4:04 am | |
| Nume&Prenume:Hudson Izabella Porecla:Iza Varsta:17 ani Elementul:pamant Animalul:tigru Arme speciale:sabia de ninja Personalitatea:veti afla Orientarea sexuala:hetero Poza: | |
|
| |
Andy Maxwell
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 4:15 am | |
| Nume&Prenume:Andy Maxwell Porecla:Andy Varsta:19 Elementul:Foc Animalul:- Arme speciale:Pistol cu gloante de foc Personalitatea:misterios.senzual.amuzant.mistic Orientarea sexuala:Bi Poza: | |
|
| |
Miau
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 5:33 am | |
| Nume&Prenume: Yola Jackson Porecla: Miau Varsta: 18 Elementul: apa Animalul: Pisica Arme speciale: tot ce tine de elementul ei Personalitatea: Misterioasa,dangerous,nu crede in iubire and likes to play love games Orientarea sexuala: Bi Poza: | |
|
| |
Isako
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 5:42 am | |
| Nume&Prenume: Ayumi Isako Porecla:Issa Varsta: 17 Elementul:Pamant Animalul: - Arme speciale:Tot ce are legatura cu elementul ei. Personalitatea:Amuzanta,mofturoasa,nehotarata si misterioasa. Orientarea sexuala:Hetero Poza: | |
|
| |
Nina
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Vin Sept 10, 2010 3:04 pm | |
| Nume&Prenume:Nina de Nobili (u.u) Porecla:Nini Varsta:18 Elementul:foc Animalul:vulpe Arme speciale:sabii si cutite Personalitatea:timida,fricoasa,incapatinata,calma,indiferenta Orientarea sexuala:hetero Poza: ca vulpe-> | |
|
| |
Rose
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Sam Sept 11, 2010 10:12 pm | |
| Nume&Prenume: Dark Rose Porecla:-- Varsta: 17 ani Elementul: foc Animalul: nu are... Arme speciale: sabia ei de foc, in care e sigilat un demon de foc. Si tot felul de vraji si demoni de foc, specifice elementului ei. Personalitatea: indiferenta, misterioasa, ironica si mai alflati voi... Orientarea sexuala: hetero Poza: | |
|
| |
Aimi
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. Mar Sept 28, 2010 10:43 pm | |
| Nume&Prenume: Kimosotto Aimi Porecla: Ai Varsta: 17 ani Elementul: aer Animalul: neko Arme speciale: hehh...sa zicem ghearele ei? -.-" Personalitatea: capricioasa, amuzanta, aeriana, alintata, incapatanata si foarte copilaroasa Orientarea sexuala: bi Poza: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa de inregistrare. | |
| |
|
| |
| Fisa de inregistrare. | |
|